Родзинковий пиріг
Автор:
Інгредієнти для пирога з родзинками:
Яйця 2 шт.
Родзинки - 100 г;
Борошно - 2 склянки;
Кефір 3,2% - 1 склянка;
Цукор - 1 склянка;
Ванільний цукор - 8 г;
Сіль - 1/8 ч.л. ;
Розпушувач - 1ст.л.;
Цукрова пудра – 1 ч.л.
Приготування пирога із родзинок
У миску висипаємо родзинки, заливаємо гарячою водою і заварюємо.
В іншу тару вибиваємо яйця, висипаємо цукор і збиваємо міксером до пишної піни. Додаємо кефір, просіяне борошно разом із розпушувачем, сіль, ванільний цукор. Замішуємо тісто, в яке висипаємо родзинки.
Змішуємо родзинки у тісті, викладаємо масу у форму для випікання, яку попередньо потрібно змастити вершковим маслом.
Готуємо пиріг у духовці при 180 градусів 45 хвилин. Пиріг після випікання можна посипати цукровою пудрою.