Родзинковий пиріг

Автор:
8230
2хв

Інгредієнти для пирога з родзинками:

  • Яйця 2 шт.

  • Родзинки - 100 г;

  • Борошно - 2 склянки;

  • Кефір 3,2% - 1 склянка;

  • Цукор - 1 склянка;

  • Ванільний цукор - 8 г;

  • Сіль - 1/8 ч.л. ;

  • Розпушувач - 1ст.л.;

  • Цукрова пудра – 1 ч.л.

Приготування пирога із родзинок

У миску висипаємо родзинки, заливаємо гарячою водою і заварюємо. 

В іншу тару вибиваємо яйця, висипаємо цукор і збиваємо міксером до пишної піни. Додаємо кефір, просіяне борошно разом із розпушувачем, сіль, ванільний цукор. Замішуємо тісто, в яке висипаємо родзинки.

Змішуємо родзинки у тісті, викладаємо масу у форму для випікання, яку попередньо потрібно змастити вершковим маслом.

Готуємо пиріг у духовці при 180 градусів 45 хвилин. Пиріг після випікання можна посипати цукровою пудрою.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl+Enter і ми все виправимо!